Ga naar hoofdinhoud

Over Huishoudelijke Hulp

Zuyderland Huishoudelijke Hulp biedt professionele ondersteuning aan mensen die (tijdelijk) hulp bij het huishouden nodig hebben, bijvoorbeeld als gevolg van ouderdom, ziekte of een handicap.

De vergoeding voor hulp bij het huishouden komt uit de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). Het doel van de Wmo is dat mensen zo lang mogelijk voor zichzelf en voor elkaar kunnen zorgen en mee kunnen doen in de samenleving.
Als het voor u steeds lastiger wordt om het huis schoon te houden, te strijken of te koken, dan bent u bij Zuyderland Huishoudelijke Hulp aan het juiste adres.

De kracht van Zuyderland Huishoudelijke Hulp

Zuyderland Huishoudelijke Hulp neemt u zorg uit handen. Maar er is meer; De kracht van Zuyderland Huishoudelijke Hulp schuilt in een minstens zo belangrijke functie: signalering. Medewerkers van Zuyderland Huishoudelijke Hulp zijn getraind in het opmerken van bijvoorbeeld vergeetachtigheid, lichamelijke gebreken of andere oorzaken die u belemmeren bij het huishouden. Zij bespreken dit met de relatiemanager om te bekijken of Zuyderland Huishoudelijke Hulp of een ander u nog meer van dienst kan zijn.

Verzorging en verpleging

Misschien heeft u behalve hulp bij de huishouding nog andere zorg nodig. Denk bijvoorbeeld aan hulp bij het wassen en/of aankleden, of verpleegkundige hulp. Dan nemen wij, in overleg met u, contact op met een organisatie voor Thuiszorg. Dit kan Zuyderland Thuiszorg zijn of een andere organisatie bij u in de buurt. Samen zorgen we ervoor dat u de zorg krijgt die u nodig heeft, zodat u zoveel mogelijk uw eigen leven kunt blijven leiden.