Ga naar hoofdinhoud

Themabijeenkomsten

Scroll naar beneden voor aankomende (online) bijeenkomsten

Zuyderland Medisch Centrum organiseert al een aantal jaren themabijeenkomsten voor verschillende patiëntengroepen. Tijdens deze bijeenkomsten gaan medisch specialisten, verpleegkundigen en patiënten met elkaar in gesprek over de laatste ontwikkelingen rondom een ziektebeeld. Normaal gesproken zijn deze themabijeenkomsten fysiek in het ziekenhuis. Als de coronamaatregelen het niet toelaten om een fysieke bijeenkomst te organiseren, bieden wij de bijeenkomsten online (via een webinar) aan. Hierbij krijgt u een link gestuurd en kunt u de bijeenkomst online volgen. Naast de verschillende presentaties is er ook hier voldoende ruimte voor lotgenotencontact en het stellen van vragen.

Afhankelijk van de op dat moment geldende maatregelen, wordt de bijeenkomst fysiek of online gehouden. Op deze pagina vindt u verdere ontwikkelingen en ook de nieuwe thema’s voor (online) bijeenkomsten.

Deelname

De deelname is gratis. U kunt zich voor één of meerdere bijeenkomsten aanmelden via onderstaande aanmeldformulieren. Aanmelden kan tot uiterlijk twee werkdagen van tevoren. Heeft u vragen dan kunt u altijd mailen naar: themabijeenkomst@zuyderland.nl.

Evaluatie

Wij vragen bezoekers altijd hoe ze de bijeenkomst waarderen. De bijeenkomsten worden gemiddeld gewaardeerd met een dikke 8,7.

Programma 2021

Programma 2022

Terugkijken

2021

2020