Ga naar hoofdinhoud

Per 28 juni 2021 gaat Zuyderland starten met digitaal aanmelden voor uw bezoek.

Vanaf dat moment kunt u zichzelf melden bij een van onze centraal geplaatste aanmeldzuilen met behulp van een geldig legitimatiebewijs (paspoort, ID-kaart of rijbewijs).

Nadat u uw paspoort heeft laten scannen verschijnen uw adres en huisartsgegevens, zoals deze bij ons in het systeem bekend zijn. Als deze gegevens niet juist zijn geeft u dit aan en wordt u naar het servicepunt verwezen zodat de gegevens aangepast kunnen worden.

Nadat uw gegevens gecontroleerd of aangepast zijn ontvangt u een ticket, hierop staat de afdeling en looproute vermeld die u moet volgen. Voordat u plaats neemt in de wachtkamer moet u de QR-code op het ticket scannen bij de betreffende afdeling. Door uw ticket te scannen weet uw arts of behandelaar dat u in de wachtkamer klaar zit.

Zie ook onderstaande video waarin wordt uitgelegd hoe een en ander gaat functioneren.

 

Belangrijk: Neem bij uw volgende bezoek een geldig legitimatiebewijs mee! Ook voor kinderen die onze afdeling kindergeneeskunde bezoeken is het meenemen van een geldig legitimatiebewijs verplicht (klik hier voor meer informatie hierover).