Ga naar hoofdinhoud

Zuyderland Medisch Centrum houdt doorlopend een tevredenheidsonderzoek. Wij vinden het erg belangrijk om te weten wat u van onze zorg vindt en hoe wij deze nog kunnen verbeteren.

U kunt u tijdens een bezoek aan een van de poliklinieken, onderzoeksafdelingen of een opname worden uitgenodigd om deel te nemen aan dit onderzoek. Dat kan op verschillende manieren:

  • Poliklinieken of onderzoeksafdeling

    (Radiologie, Klinische Neurofysiologie of Bloedafname); u krijgt een Ipad aangereikt, waarop u een vragenlijst kunt invullen. Dit kost u ongeveer vijf minuten.

  • Of u krijgt een visitekaartje overhandigd met daarop de naam van de onderzoeks-, verpleegafdeling of polikliniek waar u (of uw naaste) zojuist bent geweest. U kunt de vragenlijst dan thuis invullen. Het maakt niet uit of u dat op een pc, laptop, ipad of op uw smart phone (mobiele telefoon met internetverbinding) doet. Verderop leest u hierover meer.
  • U heeft een Ipad bij uw bed op de verpleegafdeling waar u bent opgenomen. Hierop vindt u een knop waarmee u toegang krijgt tot de vragenlijst van de afdeling waar u op dat moment bent opgenomen. Op locatie Heerlen lopen daarnaast medewerkers rond die u kunnen vragen om de vragenlijst op een Ipad, die zij bij zich hebben, in te vullen.

Belangrijk om te weten

Deelname aan het onderzoek is volledig anoniem, dat betekent dat wij niet weten wie welke vragenlijst heeft ingevuld, behalve als u ergens uw naam en/of telefoonnummer heeft ingevuld. Deelname is vanzelfsprekend vrijwillig en heeft geen gevolgen voor u of uw behandeling. Ook naasten van patiënten en bezoekers kunnen de vragenlijst invullen.

Invullen met het visitekaartje

Het tevredenheidsonderzoek is via onderstaande link te benaderen;
Direct naar het tevredenheidsonderzoek

Hoe kan ik meedoen?

U ziet een vakje waar u de code (7 tekens) intoetst die op uw kaartje achter ‘login’ staat vermeld. Let op dat u geen spaties typt en geen hoofdletters! Vul daarna het wachtwoord (ook 7 tekens) in dat op uw kaartje staat. De vragenlijst verschijnt dan in beeld.

Voorbeeld:

Naam vragenlijst: Dagverpleging A Heerlen
Username: bip6b7k7
Wachtwoord: 0045hkz

Wat gebeurt er met mijn ingevulde vragenlijst?

Uw ingevulde vragenlijst wordt samen met de andere ingevulde vragenlijsten verwerkt tot rapporten. Zo kan een afdeling zien hoe ze zelf en ten opzichte van elkaar scoren. Verbeterpunten worden zo direct zichtbaar en kunnen worden aangepakt. Zo werken we met u samen om uw zorg nog beter te maken!

Veelgestelde vragen: