Ga naar hoofdinhoud

Zin in de eerste lijn

Webinar: Zin in de eerste lijn

Maandag 7 juni van 16.00 tot 17.30 uur organiseren de Centra voor Levensvragen in Limburg, in samenwerking met Congresbureau Zuyderland, het webinar ‘Zin in de eerste lijn’. Een webinar over zingeving in de thuissituatie en de daarbij behorende competenties voor professionals in de eerste lijn.

Naast de fysieke, psychische en sociale dimensies van zorg, speelt ook de geestelijke dimensie een grote rol bij ziekte en verlies. Voor veel zorgverleners is deze vierde dimensie van zorg een onbekende. Tijdens het webinar ‘Zin in de eerste lijn’ besteden we, zowel op theoretische als praktische wijze, aandacht aan de benodigde competenties voor zingeving in de eerste lijn. Aan het einde van dit webinar hebben deelnemers deze competenties verbreed en kunnen ze patiënten in hun thuissituatie nog beter bijstaan.

Dag van de levensvragen
Op 25 juni is het de landelijke ‘Dag van de Levensvragen’. Op deze dag is er extra aandacht voor het gesprek over levensvragen en geestelijke verzorging. De Centra voor Levensvragen in Limburg sluiten hierbij aan, door op 7 juni dit webinar over zingeving in de eerste lijn te organiseren.

Interactief
Tijdens het webinar kunnen deelnemers het gesprek aangaan met de sprekers, door vragen te stellen via de chat. Waar mogelijk worden vragen live in de studio besproken en/of direct in de chat beantwoord door een inhoudsdeskundige.