Ga naar hoofdinhoud

Ga voor Goud! Specialist worden is topsport.

Het symposium ‘Ga voor Goud’ op 15 november aanstaande staat geheel in het teken van de relatie tussen medisch specialist worden en het beoefenen van topsport. Hoe haal je het beste uit jezelf? Wat is er nodig voor een goede relatie tussen aios en coach c.q. opleider? Hoe zorg je voor een optimale samenwerking tussen verschillende experts? Hoe geef je zelf leiding aan je trainings-/ opleidingsschema? Hoe kun je ondanks alle stressvolle omstandigheden toch de benodigde rust vinden, zowel tijdens je werk als daarbuiten?
Dit is een greep uit de onderwerpen die aan bod komen tijdens de inspirerende openingslezing van Maaike Head, anios heelkunde en olympisch kampioen roeien. Vervolgens worden deze thema’s uitgediept in een aantal workshops waarin praktische tips voor de dagelijkse praktijk gedeeld worden. Een quiz inclusief sportieve prijs mag uiteraard niet ontbreken.

A(n)ios, (plaatsvervangend) opleiders, stafleden, coassistenten en semiartsen en andere geïnteresseerden zijn van harte uitgenodigd om dit symposium bij te wonen! Zorg dat je erbij bent!

Wanneer: Donderdag 15 november 2018

Hoe laat: Inloop vanaf 16:30 uur, het einde is voorzien om 21.15 uur

Waar: Zuyderland, Locatie Heerlen, T2 – ruimte 50/Auditorium/Kapel

Adres: Henri Dunantstraat 5, 6419 PC Heerlen