Ga naar hoofdinhoud

Wenckebach 30 jaar

Geachte collegae,

Na een geslaagde digitale editie in 2020, kijken we allemaal uit naar een fysiek symposium, waarbij we elkaar weer kunnen zien en spreken. We hopen dan ook, dat bij iedereen vrijdag 8 oktober in de agenda staat gereserveerd voor het Wenckebach symposium.

De commissie kijkt uit naar een leerzaam symposium met opnieuw een gevarieerd aanbod aan workshops en plenaire sessies. Arjen Erkel zal als afsluiter een inspirerend verhaal vertellen over de waarde van verbinding en vrijheid naar aanleiding van zijn ontvoering in Dagestan in 2002, tijdens zijn werk voor Artsen zonder Grenzen.

Het is dit jaar bovendien dubbel feest: als alle maatregelen het toestaan zien we elkaar weer fysiek én vieren we ons 30 jarig jubileum. Wij zullen zorgdragen voor een feestelijke tint tijdens deze bijzondere editie. Na afloop van het programma bent u van harte uitgenodigd om onder het genot van een hapje en een drankje deze dag samen af te sluiten.

Mocht u leuke anekdotes hebben, weetjes of andere herinneringen met ons willen delen over de afgelopen 30 jaar Wenckebach, laat het ons dan vooral weten door een mail te sturen naar het congresbureau (congresbureau@zuyderland.nl)

Huisartsen, medisch specialisten, specialisten ouderengeneeskunde, bedrijfsartsen, verzekeringsgeneeskundigen, GGD-artsen, verpleegkundig specialisten, physician assistants en arts-assistenten: iedereen is welkom!

Tot 8 oktober, om er samen een geslaagd en feestelijk symposium van te maken.

Namens de Wenckebach commissie,

Janneke Kessels
Voorzitter Wenckebach commissie, dermatoloog

Let op: indien nog steeds van kracht zullen wij bij de entree gebruik maken van de CoronaCheck-app. De CoronaCheck-app of de website CoronaCheck.nl maakt automatisch uw coronabewijs in de vorm van een QR-code. Deze QR-code laat u scannen bij de ingang van het evenement of de activiteit. Bij een groen scherm heeft u een geldig coronatoegangsbewijs. T.z.t. zullen wij genomen maatregelen met de deelnemers communiceren.

Adres
Vue Bioscoop
Roda J.C. Ring 2C, 6466 NH Kerkrade