Ga naar hoofdinhoud

PCR – negatief

Beste collega,

Hierbij ontvang je de testuitslag van de COVID-19 swabtest (coronavirus).

Lees deze informatie goed door, hierin staat belangrijke informatie.

Je uitslag van de PCR-test (swab) is: negatief.

De negatieve uitslag van de COVID-19 test laat zien dat je op dit moment niet bent besmet met het coronavirus. De test is geen bloedtest (antistoffen in het bloed) die kan aantonen of je al besmet bent geweest. Het is mogelijk dat je het coronavirus al hebt gehad als je gezondheidsklachten erop leken, maar dat nu geen besmetting meer aanwezig is. Indien klachten toenemen of veranderen is het raadzaam je opnieuw te laten testen.

Quarantaine blijft in sommige gevallen doorlopen
Check het beleid ’Veilig werken – Inzet en testbeleid Zuyderland medewerkers’ voor de laatste uitgangspunten. Je kunt dit beleid vinden op Zuydernet, het kwaliteitsportaal en via de link: Veilig werken – Inzet & testbeleid Zuyderland medewerkers

Contact bedrijfsarts
Indien jij of je leidinggevende een aanvullend advies wensen kun je een telefonisch spreekuur bij de bedrijfsarts aanvragen.

Psychosociale zorg
Covid-19 heeft een grote impact op de samenleving en op zorgprofessionals in het bijzonder. Indien je behoefte hebt aan een luisterend oor, dan staat ons team Psychosociale Zorg 24/7 voor je klaar. Meer informatie hierover lees je via deze link.

Vriendelijke groet,

P&O Zuyderland