Ga naar hoofdinhoud

Open dag

Zuyderland Experience groot succes

Op drie verschillende locaties, verspreid over twee dagen, heeft Zuyderland afgelopen weekend heel geslaagde open dagen georganiseerd, dankzij de inzet en betrokkenheid van honderden medewerkers en vrijwilligers. De eerste editie van de Zuyderland Experience, de eerste gezamenlijke open dag op meerdere locaties, kan daarmee een groot succes genoemd worden.

Duizenden bezoekers gingen in gesprek met medewerkers bij de vele stands, schreven zich in voor een van de rondleidingen of lieten hun kinderen het avontuurlijke ‘Zuydiepad’ lopen. Er was dan ook ontzettend veel te doen, omdat iedereen zijn of haar ‘stukje Zuyderland’ graag liet zien aan iedereen die geïnteresseerd was.

Bezoekers
De reacties waren ook erg positief. ‘Wat een prachtig georganiseerde open dag bij Zuyderland Sittard-Geleen’, vertelden Jo en Marlies Kempener. ‘Wij kregen de kans om samen met onze kleinkinderen een kijkje achter de schermen te krijgen. Organisatie gefeliciteerd! Deze dag was super interessant.’

Nieuwe Zuyderlanders
Ook richtte Zuyderland zich dit weekend sterk op de arbeidsmarkt. ’Chapeau voor de organisatie van de open dag in Heerlen. Wat was het interessant voor mijn dochter. Meer dan de moeite waard om een goede profielkeuze te kunnen maken tijdens haar opleiding!’ schreef Kitty Souren zaterdag op Facebook.

Hoogstaete
Zondag was het de beurt aan Zuyderland Hoogstaete, waar vele medewerkers uit onze care-tak de aanwezigen een kijkje achter de schermen gunde. Tal van activiteiten, een alternatieve Sint Joep markt en rondleidingen over de hele locatie voor potentiële bewoners trokken ook daar veel bezoekers. Ook hier stond een bankenmarkt centraal.

Terugkijken
Nog even nagenieten? Je kunt de live-uitzendingen en reportages op locatie, die Zuyderland zelf maakte, hier terugkijken. Ga naar de Facebook-pagina van Zuyderland of klik hier:

 

Foto-album

Een foto-album met de leukste foto’s van zaterdag vind je hier.