Ga naar hoofdinhoud

Team Zuyderland GGZ neemt deel aan Social Run 2020!

18 sep 2020

Op zaterdag 19 september om 12.00 uur zal het startschot klinken van de 4e editie van de Social Run van Zuyderland GGZ. Samen maakt het team zich sterk om stigma rondom psychische aandoeningen bespreekbaar te maken. Ze vragen om aandacht voor dit doel door middel van een 24-uurs estafetteloop rondom Zuyderland Medisch Centrum Sittard-Geleen. Helaas niet de 555 geplande kilometers door Nederland, maar in het kader van de veiligheid rondom het coronavirus op deze alternatieve wijze.

De gezamenlijke start vindt plaats voor de hoofdingang in Sittard-Geleen. Hier geeft RVE-manager Manon Goertz het officiële startschot. Bij de ingang van Aspretto/parkeergarage en de achteringang (GGZ) zijn er lekkere wafels, cupcakes en andere snuisterijen te koop. Ook is er een loterij waarmee een fiets te winnen valt. Neem hiervoor contact op met Roel Starren, via r.starren@zuyderland.nl. De opbrengst komt volledig ten goede aan het doel. Maak kennis met het team op de website!

Hier zijn ook kilometerdonaties mogelijk. Verder kan iedereen een aantal rondjes van 1,5 kilomter meelopen in het kader van SamenSterkZonderStigma. Dus kom vooral voorbij om onze lopers aan te moedigen! Volg het team via Instagram (#socialrunzuyderlandggz)  en Facebook (Team Zuyderland GGZ-Socialrun).

Extra: de omslagfoto is gemaakt in 2019, vóór de coronaperiode.