Ga naar hoofdinhoud

ZorgDomein

ZorgDomein

Zuyderland maakt gebruik van ZorgDomein, een internet gebaseerde applicatie waarmee huisartsen op een veilige manier patiënten digitaal kunnen verwijzen naar Zuyderland voor poliklinische verwijzingen en voor het aanvragen van eerstelijns diagnostiek.

In ZorgDomein is informatie beschikbaar over verwijscriteria, de actuele toegangstijden en informatie waarmee de patiënt zich op de juiste wijze kan voorbereiden op de afspraak c.q. het onderzoek.

Vanuit het Huisartsen Informatiesysteem (HIS) wordt relevante informatie automatisch in de verwijsbrief in ZorgDomein geplaatst en digitaal verzonden. Het is ook mogelijk in ZorgDomein bijlagen toe te voegen aan de verwijsbrief.

Onder aan deze pagina vindt u handleidingen waarin dit en andere interessante onderwerpen met betrekking tot ZorgDomein kort zijn beschreven.

Heeft u vragen of opmerkingen over het gebruik van ZorgDomein of het aanbod van Zuyderland? Dan kunt u contact opnemen met de ZorgDomein coördinatoren van Zuyderland via zorgdomein@zuyderland.nl of telefonisch op 06-83893121. (alleen voor verwijzers, niet voor patiënten)
Meer informatie over ZorgDomein vindt u op de website van ZorgDomein. Heeft u technische vragen of problemen met Zorgdomein? Neem dan contact op met de ZorgDomein Servicedesk: 020 – 471 5282 of support@zorgdomein.nl.

FAQ Zorgdomein
FAQ overige vragen