Ga naar hoofdinhoud

GEANNULEERD: Themabijeenkomst over artrose van heup, knie en schouder

02 mrt 2020

HELAAS ZIEN WIJ ONS GENOODZAAKT DEZE BIJEENKOMST TE ANNULEREN.
Iedereen die zich reeds aanmeldde, heeft inmiddels bericht ontvangen.

______

Zuyderland organiseert op woensdag 11 maart 2020 een themabijeenkomst over artrose van heup, knie en schouder. Deelname is gratis, wel dien je je aan te melden.

Artrose is de meest voorkomende chronische en reumatische aandoening aan het bewegingsapparaat. Het kan in alle gewrichten optreden, maar er zijn plaatsen waarin het vaker voorkomt zoals de nek, onderrug, knieën, heupen, duim, vingers en grote teen. De aandoening komt relatief vaak voor: ongeveer één miljoen mensen in Nederland hebben artrose.

Artrose wordt in de volksmond vaak in een adem genoemd met veroudering en slijtage. Dat is niet juist. Ook wekt een woord als slijtage de indruk dat er niets aan te doen is, maar dat is niet het geval. Tijdens deze bijeenkomst wordt er ingegaan op klachten en (operatieve) behandelingsmogelijkheden.

Sprekers

  • Patrick Deckers, orthopedisch chirurg
  • Pim Arends, fysiotherapeut

Locatie
Zuyderland Medisch Centrum, Dr. H. van der Hoffplein 1, 6162 BG Sittard-Geleen. Parkeren kan voor eigen rekening in de parkeergarage (adres: Demystraat 1, 6162 AP te Geleen). Volg de bewegwijzering naar de Zorgboulevard, 2e verdieping (nabij ingang Rijksweg).

Info & aanmelden
Woensdag 11 maart 2020.  Aanvang 19.00 uur; einde ongeveer 21.30 uur. Ontvangst met koffie, thee en vlaai vanaf 18.30 uur.

Aanmelden kan tot uiterlijk twee werkdagen van tevoren via www.zuyderland.nl/themabijeenkomsten

Let op: het aantal plaatsen is beperkt. Wanneer er te veel aanmeldingen zijn, ontvang je daarover bericht.

Bij vragen kun je mailen naar: themabijeenkomst@zuyderland.nl.