Ga naar hoofdinhoud

Themabijeenkomst over artrose van heup, knie en schouder

17 jan 2019

Woensdag 30 januari 2019 organiseert Zuyderland een themabijeenkomst op locatie Sittard-Geleen, over Artrose van heup, knie en schouder. Deelname is gratis, maar wel dien je je even aan te melden.

Artrose is de meest voorkomende chronische, reumatische aandoening aan het bewegings-apparaat. Het kan in alle gewrichten optreden, maar er zijn plaatsen waarin het vaker voorkomt zoals nek, onderrug, knieën, heupen, duim, vingers en grote teen. De aandoening komt relatief vaak voor: ongeveer één miljoen mensen in Nederland hebben artrose.

In de volksmond wordt artrose vaak in één adem genoemd met veroudering en slijtage. Dat is niet juist. Ook wekt een woord als slijtage de indruk dat er niets aan te doen is, maar dat is niet het geval. Tijdens deze bijeenkomst wordt ingegaan op klachten en (operatieve) behandelingsmogelijkheden.

Edwin van Haaren, orthopedisch chirurg in Zuyderland, spreekt deze avond.

Wanneer?
Woensdag 30 januari. Gratis toegang. Aanvang 19.00 uur; einde rond 21.30 uur. Ontvangst met koffie, thee en vlaai vanaf 18.30 uur.

Waar?
Zuyderland Medisch Centrum, Dr. H. van der Hoffplein 1, 6162 BG Sittard-Geleen. Parkeren kan (voor eigen rekening) in de parkeergarage (adres: Demystraat 1, 6162 AP te Geleen). Volg de bewegwijzering naar de Zorgboulevard, 2e verdieping (nabij ingang Rijksweg).

Meer bijeenkomsten via www.zuyderland.nl/themabijeenkomsten
Aanmelden via (088) 459 7031 of themabijeenkomst@zuyderland.nl