Ga naar hoofdinhoud

Team GGZ klaar voor SocialRun 2018!

20 sep 2018

Het team van Zuyderland GGZ vertrekt vrijdag voor de tweede keer naar Soesterberg om deel te nemen aan de SocialRun. Dit jaar lopen 32 teams mee. Het team team is opgebouwd uit 28 deelnemers waarvan tien lopers en vier fietsers. De rest ondersteunt deze belangrijke deelnemers met het verzorgen van de maaltijden, gereedmaken van rustplekken of massages.

De SocialRun is een estafetteloop gedurende 48 uur. Het doel is om aandacht te vragen voor psychische aandoeningen en stigma rondom deze aandoeningen bespreekbaar te maken. De kilometervergoeding wordt besteed aan projecten: niet aan wetenschappelijk onderzoek. Het belangrijkste doel is om in contact met anderen aandacht te vragen voor psychische aandoeningen zodat mensen minder een drempel ervaren om psychisch lijden bespreekbaar te maken.

Neem eens een kijkje op hun website of Facebookpagina (GGZ Social Run)

Sponsoring
En als je een kijkje neemt, sponsor dan direct één of meerdere kilometers (5 euro per km!) Het geld gaat direct naar landelijke projecten tegen stigma. Uiteraard zijn alle beetjes van harte welkom. Het team GGZ hoopt net als afgelopen jaar de hele ronde gesponsord te volbrengen.

Foto: Het SocialRun team van 2017.