Ga naar hoofdinhoud

Kom naar de bijeenkomst Contract met de Samenleving

11 jan 2019

Donderdag 17 januari vindt weer de jaarlijkse bijeenkomst plaats rondom het ‘Contract met de Samenleving’. Dit jaar wordt bijeenkomst gehouden in Zuyderland Medisch Centrum Sittard-Geleen. Het thema luidt dit keer: ‘Nieuwe strategie Zuyderland; wat betekent dat voor mij?’

In 2015 ondertekenden de Raad van Bestuur, het Medisch Specialistisch Bedrijf en deVerpleegkundige Adviesraad van Zuyderland Medisch Centrum een vijfjarig contract met de Cliëntenraad, de Federatie Seniorenraden Parkstad en Burgerkracht. Tijdens de bijeenkomst staan de bereikte resultaten van 2018 centraal. Tevens wordt er vooruit geblikt naar de plannen voor de komende periode.

Workshops
Interactieve discussie en workshops zullen de leidraad vormen voor deze bijeenkomst. Zo is er een workshop met updates van digitale trends en digitale diensten die Zuyderland aanbiedt en nog gaat aanbieden aan patiënten. Praat met ons mee met over de opkomst van digitale tools in de gezondheidszorg en de invloed die eHealth gaat hebben op de relatie tussen zorgverlener en patiënt.

Een andere workshop richt zich op de intensievere samenwerking tussen orthopeed en fysiotherapeut. Ook is er een workshop over het organiseren van de spoedzorg binnen Zuyderland.

Waar en wanneer?
Donderdag 17 januari 2019 van 14:30 uur – 17:30 uur.
Zuyderland Medisch Centrum Sittard-Geleen, Auditorium op etage 2.

Aanmelden?
Dat kan hier >

Klik hier voor de uitnodiging en het volledige programma