Ga naar hoofdinhoud

Kleurwedstrijd Zuydieland van start

22 jan 2019

De nieuwe kinderwebsite van Zuyderland, genaamd ‘Zuydieland’, is online! Om dit te vieren heeft Zuyderland een leuke wedstrijd gelanceerd.

Maar liefst vier verschillende kleurplaten kunnen op Zuydieland.nl – maar ook direct hieronder – gedownload en geprint worden. Alle kinderen en andere geïnteresseerden kunnen met hun kleurpotloden aan de slag en het creatieve resultaat gratis opsturen naar de Communicatie & Marketingafdeling van Zuyderland t/m 31 maart 2019 (via het antwoordnummer op de kleurplaat). De beste inzendingen maken kans op een speelgoedbon van 50, 25 en 15 euro.

Meedoen?
Download hier de vier varianten van de kleurplaat (klik voor de PDF-versie).

Website
Kijk ook snel verder op www.zuydieland.nl en maak kennis met Zuydie en zijn vriendjes. Kijk filmpjes, speel spelletjes en leer meer over de kinderafdeling. Zuydieland is primair gericht op ‘fun’ en entertainment tijdens een verblijf bij Zuyderland en laat kinderen op een laagdrempelige manier kennis maken met ons ziekenhuis.

Met Zuydieland introduceren we ook het nieuwe vriendje ‘Zuydie’ voor de kinderen bij Zuyderland. Zuydie is een vrolijke zebra die samen met zijn vriendjes te vinden is op de website (en binnenkort ook in het ziekenhuis). Je vindt ‘m ook terug op de kleurplaten.