Ga naar hoofdinhoud

Bijeenkomst Epilepsie Café Parkstad

17 mei 2017

In samenwerking met neurologen en epilepsieverpleegkundigen van Zuyderland organiseert de Epilepsie Verenging Nederland een Epilepsie Café in Parkstad. In het Cultuurhuis in Heerlen wordt regelmatig een bijeenkomst georganiseerd voor mensen met epilepsie en hun omgeving. Donderdag 1 juni vindt de volgende bijeenkomst plaats.

Vanaf 19.00 uur kun je er binnenlopen. Om 19.30 uur start de bijeenkomst en rond 21.30 uur is het afgelopen. Afhankelijk van het thema van die avond zijn er deskundigen aanwezig om vragen te beantwoorden, zoals neurologen en epilepsieverpleegkundigen van onder andere Zuyderland, medewerkers van LWOE en ervaringsdeskundigen. Bij deze bijeenkomst geven neuroloog drs. Bouwman en verpleegkundig specialist Neurologie R. Nieling (beide werkzaam in Zuyderland) een presentatie en beantwoorden ze vragen.

Het Cultuurhuis ligt op de Sittarderweg 145 in Heerlen, en is zowel met openbaar vervoer als per auto goed bereikbaar. De parkeerplaats is naast de deur. Vragen of aanmelden? Mail dan naar zuidoost@epilepsievereniging.nl of neem contact op via 06 – 28233861.

Noteer ook alvast de volgende datum: 13 juli

Café Epilepsie
Onder toezicht van de Epilepsie Vereniging Nederland vinden in het hele land epilepsie café’s plaats, die voldoen aan een grote behoefte in het zorgaanbod voor mensen met de chronische aandoening epilepsie. Andere café’s die nu draaien zijn in Enschede, Amsterdam, Groningen en Ede. Het epilepsie café is een ontmoetingsplek voor mensen met epilepsie en hun omgeving. Ook voor professionele zorgverleners staat de deur open. De opzet is om ongedwongen in een open sfeer met elkaar in gesprek te komen en ervaringen uit te wisselen. Voorlichting over epilepsie en de mogelijke gevolgen in het dagelijks leven staan daarbij centraal.